Beste Golf Hotels in Marokko

849
1
Share:

Wat zijn de beste hotels in Marokko

Marokko beschikt over vele golf hotels. Agadir, Marrakech, Essaouira, Magazan en Casablanca zijn populaire golfvakantie bestemmingen in Marokko.

Volgende hotels zijn meest populaire golf hotels met een eigen golfbaan.

Hyatt Palace in Taghazout, vlakbij Agadir

Een echte golfhotel in het plaatsje Taghazout met een eigen golfbaan van 27 holes. Taghazout is een pittoreske vissersdorpje welke circa 15 buiten Agadir ligt. Het complex biedt u all comfort voor een perfecte golfvakantie. De tweede 9-holes van de golfbaan is uitdagender dan de eerste 9-holes. De meest uitdagende banen zijn 13e t/m 18e banen. U heeft een fantastisch uitzicht op de Atlantische Ocean vanaf Golf Club Tazegzout. Een additionele 9-holes is onlangs geopend langs de zee.

Tikida Golf Palace-Relais & Châteaux in Agadir

Ervaar het unieke Tikida Golf Palace-Relais & Châteaux, uitzonderlijk gelegen op een golfbaan van 120 hectare. De twee 18-holes golfbanen beiden u een perfect golfplezier. De “Golf du Soleil“, gelegen tussen oceaan en bergen, gaat op in een adembenemende natuur. Als u op zoek bent naar een moment van ontspanning, competitie of gewoon een training, ongeacht uw niveau, dan is de “Golf du Soleil” een El Dorado voor u. De onlangs gerenoveerd hotel beschikt enkel over suites en zijn luxueus ingericht.

Hotel Du Golf Rotana Palmeraie in Marrakech

Hotel Du Golf Palmeraie is onlangs een Rotana Hotel geworden. Het hotel beschikt over een eigen golf club van 27-holes. Het complex biedt u diverse combinaties van de golfbanen. Hotel du Golf Marrakech ligt in een schilderachtig palmbos dat ideaal is gelegen net buiten Marrakech; waardoor het perfect is om de drukte van het Marokkaanse stadsleven en natuurlijk de prachtige golfbanen in de omgeving te verkennen. Op slechts een paar honderd meter van uw hotelkamer vindt u de golfbaan PalmGolf Marrakech Palmeraie. De luxe comfort van het hotel en goed onderhouden golfbaan samen maken uw golfvakantie uitstekend in Marokko.

Mazagan Beach & Golf Resort

Mazagan Beach & Golf resort is één van de beste golf resorts in Afrika. Langs de prachtige kustlijn van de Atlantische Oceaan biedt de wereldberoemde 18-holes golfbaan van Mazagan, ontworpen door golflegende Gary Player, de ultieme game met uitzicht. Sla af op het geluid van de golven en geniet van de Marokkaanse zon terwijl u geniet van de langste baan in Noord-Afrika.

Op 6.885 m is het een lust voor het oog: weelderig groen en onberispelijk onderhouden. Met eindeloze pakketten, een toonaangevende academie, drivingranges en trainingsgebieden is Mazagan een paradijs voor alle golfvakantieliefhebbers, golffanaten of complete beginners.

 

Sofitel Essaouira Beach & Golf Resort

Sofitel Essaouira Beach & Golf Resort is een fantastische golfhotel in Essaouira.

 

U kunt hele jaar door golfen in Marokko

Marrokko biedt u de mogelijkheid om hele jaar door te kunnen golfen. Behalve juli en augustus kunt u hele jaar in Marrakech golfen. Enkel deze twee maanden zijn te heet om te golfen. De rest van de maanden zijn gunstig om te golfen. In tegenstelling tot Marrakech, kunt u 12 maanden golfen in Agadir. Het is niet regenachting in de winter en niet warm in juli en augustus. Verder kunt u behalve januari in El Jadida en in de omgeving van Casablanca lekker golfen. Enige nadeel in januari in El Jadida is de wind die vaker kan waaien. De rest van de maanden zijn prima om te golfen.

Share:

1 comment

Leave a reply