Golfvakantie in Marokko

983
0
Share:

Golfvakantie in Marokko biedt u unieke ervaring

Marokko is één van de beste golfvakantiebestemmingen in Middellandse Zee gebied. Het land biedt u meer dan u kunt verwachten. Agadir, Marrakech, Casablanca, Tanger en Fes zijn meest populaire steden voor een golfvakantie in Marokko. Het is een kruispunt van golf, cultuur en gastronomie.

Golfparadijs Marrakech

Het meest bekende golfbestemming in Marokko is ongetwijfeld betoverend stad “Marrakech”. In Marrakech vindt u 15 golf clubs met verschillende mogelijkheden. Het voordeel van Marrakech is dat all golfbanen vlakbij elkaar liggen. Deze zijn maximaal 30 minuten rijden van elkaar verwijderd. Verder is Marrakech perfecte stad voor een culturele vakantie. U kunt, u golfvakantie makkelijke combineren met culturele excursions. De nacht leven van Marrakech, culturele excursions, gastronomie en Marokkaanse gastvrijheid maakt uw vakantie naar Marrakech uniek.

 

Bekijk filmpje voor uw vakantie naar Marokko

Marokko is dichterbij dan u denkt

Eén van de voordelen van Marokko zijn de vluchten. Het is maximaal 3 uurtjes vliegen vanuit Nederland naar betoverend Marokko. U kunt vanuit Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Amsterdam Schiphol naar Marokko vliegen. Nador, Tanger, Marrakech, Agadir, Casablanca zijn de steden waar naartoe u kunt vliegen afhankelijk van uw golfvakantiebestemming in Marokko. Rynair, Transavia, KLM, Royal Air Maroc and Air Arabia zijn de luchtvaartmaatschappijen die vanaf Nederland naar Marokko Vliegen.

Golfvakantie naar Marrokko is goedkoper

Marokko is één van de betaalbare bestemming voor een betaalbare golfvakantie. U kunt kiezen van leuke, ruime appartementen tot luxe internationale hotelketens. Marrakech biedt voor elke budget een aangepaste golfvakantie. U kunt een betaalbare appartement zoals Palm Plaza Appartement of één van de luxe hotels zoals; Mövenpick Hotel Mansour Eddahbi, Sofitel Marrakech Paleis Imperial, Madarin Oriental boeken. Verder kunt u kiezen uit diverse 3* en 4* hotels in Marrakech voor uw golfvakantie. Een andere mogelijkheid is een Riad in het hartje van Marrakech te huren. In de Madina (oud centrum) van Marrakech, kunt u kiezen uit vele Riads. Op deze manier kunt u ook de Marokkaanse cultuur van dichtbij ervaren.

advertentie

 

Share:

Leave a reply